Cautare

11508 de rezultate pentru "laurentiu marin codrut la medeleni bucuresti" (3.21 secunde)
Ilie Bureata, zis Marin Miliardaru', este o prezenta constanta a targurilor de antichitati organizate zilnic, pe Platoul de la Piata Amzei. La standul sau puteti gasi bijuterii vechi din argint, precum:
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei. Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei.
nastase.wordpress.com - Marin Sorescu In urma cu peste 20 de ani, Marin Sorescu mi-a daruit o pictura, Corida in Yucatan. O privesc, uneori, si ma gandesc la luptele lui, ale mele, ale noastre. Vor fi, peste cateva luni, 80 de ani de la nasterea lui.
Cartea de bucate a Sandei Marin aparuta la Editura LIDER a devenit un etalon in domeniul gastronomic, chiar si la zeci de ani de la prima sa publicare.
- In toamna anului 1961, ma aflam la Manastirea Neamt. ... Atunci am fost orbit de o lumina vie multicolora, care se stinse la fel de repede cum a aparut. ... Harghita), la vila Mura.
Marin Constantin din Dambovita, Crevedia, de la Sanatatea din plante este prezent cu un stand in curtea MTR. ... Avem trandafiri decorativi si plante aromatice, precum salvie, busuioc, maghiran, oregano, tarhon avem rozmarin, salvie, ne-a spus Marin Constantin.
Marin Constantin din Dambovita, Crevedia, de la Sanatatea din plante este prezent cu un stand in curtea MTR. ... Avem trandafiri decorativi si plante aromatice, precum salvie, busuioc, maghiran, oregano, tarhon avem rozmarin, salvie, ne-a spus Marin Constantin.
Marin Constantin de la Sanatatea din plante, din Dambovita, Crevedia, este prezent cu un stand in curtea MTR, la Piata Taraneasca. ... Avem trandafiri decorativi si plante aromatice, precum salvie, busuioc, maghiran, oregano, tarhon avem rozmarin, salvie, ne-a spus Marin Constantin.
Justitia romana nu este singura aberatie de libertate de pe planeta noastra, nu numai la noi se intampla ca o sotie de senator sa fie condamnata la doar trei ani de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei pentru uciderea din culpa a trei persoane prin utilizarea criminala a bolidului din dotare!
Dupa anuntarea duminica seara a listei membrilor Guvernului, premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, si echipa pe care vrea sa o instaleze la Palatul Victoria vor avea astazi de trecut in Parlament primul examen major - votul de investitura.
Ministerul Economiei si Comertului a demarat implementarea "Sistemului de monitorizare calitativa si cantitativa pentru benzina si motorina'', in vederea alinierii carburantilor romanesti la standardele europene.
Presedintele a declarat recent ca actiunile companiei nu trebuie sa ajunga intr-o singura mana, ci sa le fie impartite salariatilor care sa aiba acces direct la achizitionarea lor.
Utilizarea fondurilor atrase prin listarea Transelectrica la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) pentru finantarea interconectarii sistemului energetic al Romaniei cu cele ale Bulgariei, Serbiei si Turciei va determina scaderea nivelului facturii la electricitate, a declarat ieri ministrul Economiei, Codrut ßeres.
18 mai 1991, Bucuresti) este o scriitoare si jurnalista importanta din perioada anilor ´80, care a trait si creat ca o flacara.
Analistii politici au pareri impartite, astfel ca unii considera ca Traian Basescu s-a referit la reprezentantii Partidului Conservator pe care vrea sa-i scoata din ministerele cheie pentru ca nu prezinta incredere iar alte pareri fac referire la faptul ca seful statului nu a facut altceva decat sa deschida calea speculatiilor.
Ministrul Codrut Seres este ferm decis sa se implice in viata politica a Maramuresului, candidand pentru functia de presedinte al filialei judetene a Partidului Conservator.
Presedintele Partidului Conservator (PC), Dan Voiculescu, si-a exprimat ieri parerea cu privire la ministrii partidului pe care acesta il conduce declarand, la finalul unei dezbateri privind strategia nationala pentru export, ca, daca ministrul Economiei si Comertului nu isi va indeplini angajamentele asumate in cadrul dezbaterii, atunci acesta va fi retras din Guvernul Tariceanu.
Ministrul economiei, Codrut Seres, vrea ca Hidroelectrica sa taie un miliard de kWh din livrarile de electricitate catre cele trei companii care exporta, ATEL, EFT si EGL, crescand simultan si preturile de furnizare.
Martin il inlocuieste astfel in functie pe demisionarul Andrian Mihei si are toate sansele ca la alegerile care vor avea loc la inceputul lunii decembrie sa devina liderul permanent al acestei structuri.
Ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa ca, de doua saptamani, el si sotia sa sunt urmariti, de dimineata pana seara, in spatele acestor executanti aflandu-se probabil, "grupuri de interese transpolitice".
google-analytics.com